Dobrodošli na sajt poliklinike Badawi

Radno vreme : Radnim danima 07-19h, subotom 07-13h
  Kontakt : +381 (0)24 553-774 |

Rekonekcija

Rekonekcija je proces koji se radi nakon što smo sebe doveli u zdravo stanje i povratili ravnotežu.  

Rekonekcija (ili Lična rekonekcija) se radi jednom u životu i ogleda se u mogućnosti osvešćivanja osnovnog ličnog potencijala i talenta. Stavljanje ovog dara u službu razvoja ljudske civilizacije, predstavlja ispunjenje naše svrhe rođenja i ostvarenje najviše lične sreće.

Rekonekcija nas podseća ko smo i vraća nas u prirodno, zdravo stanje. Rekonekcija je zapravo, više od isceljivanja, to je naša evolucija, sveobuhvatni proces ponovnog povezivanja sa Univerzumom kroz spektar svetlosti i informacija, što je sve potkrepljeno najnovijim teorijama iz oblasti kvantne fizike i kvantne medicine.

Sa čime se ustvari, mi rekonektujemo? Sa sveukupnošću našeg bića, sa svetlošću, a našoj svesti dopuštamo da se vrati u prirodnu ravnotežu. Danas se zna da je moguće isceljivanje svetlošću i informacijama, jer je nauka došla do saznanja o postojanju „polja nulte tačke“ – neograničenog polja svih mogućnosti. Kada je naša svest u kontaktu s tim poljem, ako smo svesni toga, isceljenje dolazi trenutno.

Lična rekonekcija je postupak kojim se ponovo povezuju telesni energetski meridijani osobe (aksionalne linije) sa mrežom linija planete Zemlje i Kosmosa. Naime, svako telo ima sopstveni skup energetskih linija i tačaka koje su naša veza s Univerzumom i kanal za prenos energije, svetlosti i informacija između velikog i malog, makrokosmosa i mikrokosmosa, univerzuma i čovečanstva.

Rekonekcija je specifičan proces, u smislu tretmana, koji se odvija u dva uzastopna dana ili u razmaku ne većem od 48 sati.

Rekonekcija aktivira povezivanje DNK lanaca.

Ovaj proces nas približava našem optimalnom genetskom kodu i povećava naše potencijale. On često dovodi do velike promene i napredak u životu pojedinca i njegovom opštem zdravlju:

  • Sposobnost boljeg izbora pri odlučivanju,
  • Veću sposobnost da darujete i primate ljubav,
  • Da se oslobodite strahova i osećaja krivice,
  • Umesto da se konfrontirate, postajete kreativniji i smireniji,
  • Jasniji vam je smisao vašeg postojanja,
  • Uživaćete u sadašnjem trenutku,
  • Balansira se endokrini sistem koji kontroliše metabolizam,
  • Uzdiže vaš mentalni, emotivni, fizički i duhovni nivo na više energetske frekvencije.

Upoznajte sebe kroz rekonekciju, osetite se spokojno i slobodno. Počnite sa rekonekcijom da sijate kao Sunce, okolina će to primetiti. 

Zakažite pregled ili nas kontaktirajte za više informacija. Telefonsko zakazivanje: +381 (0)24 / 553-774