Dobrodošli na sajt poliklinike Badawi

Radno vreme : Radnim danima 07-19h, subotom 07-13h
  Kontakt : +381 (0)24 553-774 |

Rekonektivno isceljivanje

Rekonektivno isceljivanje

Rekonektivno isceljivanje je jedinstven, nov način isceljivanja. Ono nas podseća ko smo i vraća nas u prirodno, zdravo stanje. Deluje podjednako uspešno na svim nivoima: duhovnom, emocionalnom, menatlnom i fizičkom. Efekti su često brzi, ali nekad je potrebno više nedelja, pa i meseci, zbog potpunosti i sveobuhvatnosti promena.

Rekonektivno isceljivanje objedinjuje u sebi kvalitete svih dosadašnjih metoda energetske medicine, ali ih i prevazilazi često čudesnim rezultatima bezbednošću i lakoćom primene, kao i sveobuhvatnošću dejstva.

Energija koja se javlja tokom sesije, značajno se razlikuje od svih dosada poznatih isceljujućih energija. Pre svega, odlikuje je izuzetna inteligencija, autonomnost u radu i nemogućnost njenog voljnog usmeravanja. Sama vrši dijagnostiku, određuje prioritete i sprovodi svoj terapisjki plan, što u potpunosti isključuje greške ili štetne nuspojave.

Pri rekonektivnom isceljivanju nema fizičkog dodira ni manipulacije. Ne postoji određeni šablon ni procedura, čini se da postupak isceljivanja diktira neka viša inteligencija. Svako ima različita iskustva za vreme sesije, ali sva su uglavnom prijatna.

Ove frekvencije koje isceljuju, koje su inicirane za vreme sesije, nastavljaju da deluju i pošto je sesija završena, dokle god je to potrebno.

Kako izgleda sesija Rekonektivnog isceljivanja?

 Doživljaj Rekonektivnog isceljivanja jednostavan je i specifičan za svaku osobu. Najbolji način da dopustite isceljenje je da budete u staju iščekivanja, bez očekivanja i ne vezujući se za rezultat. Lezite na sto, opustite se, zatvorite oči i jednostavno posmatrajte. Suzdržite se od svog učešća kroz proces razmišljanja. Lezite i prpeustite se kao da ste na kratkom, neočekivanom odmoru.

Za vreme sesije koja traje oko 30 minuta, praktičar Rekonektivnog isceljivanja povezuje se sa rekonektivnim frekvencijama i deluje kao podsticaj da se isceljujuće frekvencije povežu direktno sa osobom koja prima isceljenje. Uloga praktičara je da između klijenta i energije izvora posluži kao provodnik ili katalizator. Ne bavimo se dijagnostikom jer je razlog jednostavan – ova energija poseduje sopstvenu inteligenciju, odnosno prepoznaje vašu energiju, pomaže joj da uspostavi svoj protok, sruši blokade i „povrati joj sećanje“. U ovom procesu, praktičar ne usmerava energiju već energija usmerava njega.

Neka isceljenja se pokažu odmah u celosti, a neka se razvijaju tokom vremena. Gotovo uvek isceljenje koje dobijete je vaše i ostaje zauvek s vama.

Zakažite pregled ili nas kontaktirajte za više informacija. Telefonsko zakazivanje: +381 (0)24 / 553-774