Dobrodošli na sajt poliklinike Badawi

Radno vreme : Radnim danima 07-19h, subotom 07-13h
  Kontakt : +381 (0)24 553-774 |

Holistic Life Coaching i AstroHealing terapija

Holistic Life Coaching i AstroHealing terapija predstavlja kombinaciju life coachinga, astrologije, cvetnih i drugih esencija.

Holistic Life Coaching je proces vrhunske komunikacije sa uspešnom akcijom. Vrhunska komunkacija predstavlja razgovor sa puno poverenja, u kojem je coach potpuno posvećen klijentu i fokusu na klijenta na energetskom, mentalnom i fizičkom nivou. Na taj način je coach u mogućnosti da svojim pitanjima podstakne klijenta da osvesti i prihvati stanje u kojem se nalazi, a zatim da ga vodi do rešenja problema. Da bi do rešenja došlo potrebne su i akcije od strane klijenta. Akcije su tehnike koje coach daje klijentu (a mogu pomoći na osnovu problematike), koje klijent sprovodi u određenom periodu i koje ga vode do željenog cilja. Svo vreme uz coachevu potpunu podršku.

Tehnike

Astrologija pomaže procenu stanja klijenta na energetskom nivou, u oblasti života  koju klijent želi dovesti u balans. Pomaže kod osvešćivanja blokada, koje ga sprečavaju na putu ostvarenja cilja, odn. harmonije sa sobom a time srećnog i ispunjenog života. Zatim, pomaže osvešćivanje  potencijala koje čovek zbog emocionalnih blokada ne može da osvesti i da ih živi, a zbog toga oseća unutrašnji nemir i napetost. Esencije pomažu da se uklone blokade nastale emocijama koje su na niskoj vibraciji. Na skali emocionalnih vibracija Dr Hawkinsa, npr. sram je na 20Hz, krivica 30Hz, strah 100Hz, a najviši nivo svesti koju čovek može postići jeste na 1000Hz.

Cilj Holistic Life Coachinga i AstroHealinga: dovođenje unutrašnjih energija u ravnotežu koje pomažu kod akutnih i hroničnih emocionalnih stanja čoveka.

Što znači da terapija pomaže kod poboljšanja kvaliteta  života  (ličnog nezadovoljstva i nezadovoljstva oblastima života, nastalih zbog blokada protoka energije u telu).

Susreti se zakazuju u zavisnosti od potreba klijenata, jednom ili dva puta mesečno.

Dužina trajanja jedne seanse: 60 do 90 minuta

Ukupno trajanje može biti 3, 6 ili više meseci (u zavisnosti od potreba klijenta).

Zakažite pregled ili nas kontaktirajte za više informacija. Telefonsko zakazivanje: +381 (0)24 / 553-774