Dobrodošli na sajt poliklinike Badawi

Radno vreme : Radnim danima 07-19h, subotom 07-13h
  Kontakt : +381 (0)24 553-774 |

Holistic Life Coaching uz terapiju bojama

Pomaže da se čovek uspešno nosi sa životnim situacijama.

Holistic Life Coaching je proces vrhunske komunikacije sa uspešnom akcijom. Vrhunska komunkacija predstavlja razgovor sa puno poverenja, u kojem je coach potpuno posvećen klijentu i fokusu na klijenta na energetskom, mentalnom i fizičkom nivou. Na taj način je coach u mogućnosti da svojim pitanjima podstakne klijenta da osvesti i prihvati stanje u kojem se nalazi, a zatim da ga vodi do rešenja problema. Da bi do rešenja došlo potrebne su i akcije od strane klijenta. Akcije su tehnike koje coach daje klijentu (a mogu pomoći na osnovu problematike), koje klijent sprovodi u određenom periodu i koje ga vode do željenog cilja. Svo vreme uz coachevu potpunu podršku.

Tehnika: Terapija bojama

Nauka je utvrdila da boje veoma utiču na ljudsko zdravlje. A pozitivan uticaj boja na ljudsku psihu, psihološki i fizički opravak, poznat je hiljadama godina. Boja deluje preko očiju i ima terapijski efekat. Informacija o boji ide do mozga, zatim preko nervnog sistema stiže u sve delove tela. Svojom vibracijom deluje isceljujuće na telo, kada se koristi na ispravan način.

Uz Holistic Life Coachung rad je vezan za izradu crteža gde se boje koriste u kombinaciji sa određenim linijama. Na taj način svojom vibracijom boje ruše stereotipe koji blokiraju protok vitalne enegije u telu, pomažu pri oporavku od bolesti,  očuvanju vitalnosti mentalnih funkcija.

Rad se sastoji od tri cklusa, u zavisnosti od želje i potrebe klijenta.

Osnovni alat: blok za crtanje, drvene boje (minimalno 24), crna gel hemijska olovka.

Navedene terapije se rade kod:

  • prevencije demencije
  • oporavaka od posledica moždanog udara
  • oporavka od trauma i depresije
  • oporavka pacijenata obolelih od multipla skleroze

Dužina trajanja jedne seanse: 2h (sastanci su jednom nedeljno).

Kompletna terapija može trajati 7, 14 ili 21 nedelju (ili duže), zavisno od potreba pacijenta.

Zakažite pregled ili nas kontaktirajte za više informacija. Telefonsko zakazivanje: +381 (0)24 / 553-774