Dobrodošli na sajt poliklinike Badawi

Radno vreme : Radnim danima 07-19h, subotom 07-13h
  Kontakt : +381 (0)24 553-774 |

Šta je Zapper?

To je digitalni mikroprocesorski aparat koji je konstruisan po principima Dr Clark. Pri radu proizvodi visokofrekvente jednosmerno-pulsirajuće signale (struje) niskog naponskog inteziteta i omogućava selektivno uništavanje patogena (parazita, bakterija, virusa i gljivica) u ljudskom organizmu ne oštećujući ni na koji način ljudske ćelije. Takav signal koji preko adekvatnih bakarnih elektroda dolazi u naš organizam, poguban je za najširi opseg patogena.

Kako Zapper radi?

Svi organizmi emituju svoj karakteristični opseg frekvencija. Što su organizmi primitivniji, to je niži njihov frekventni opseg. Viši organizmi imaju više frekvencije, a opseg im je širi. Primena jednosmerno pulsirajuće struje unutar opsega nekog organizma ga uništava. Mali (niži) organizmi sa uskim frekventnim opsegom, nakon tretiranja ovim signalom, nestaju prilično lako. Pozitivna naponska ofsetna frekvencija može da ubije čitav spektar nižih organizama (parazita, bakterija, virusa, gljivica…) za samo sedam minuta.

Zašto pozitivan napon?

Pozitivan napon, uspostavljen bilo gde u telu, privlači negativno naelektrisane organizme, kao što su bakterije. Pozitivan napon koji se formira na bakarnim elektrodama i koji se prenosi u organizam ih privlači, izbacujući ih sa vrata ćelija gde su se ušančile („vrata ćelije“ zovu se provodni kanali). Vrata ćelija takođe mogu biti negativno naelektrisana, pa ih pozitivan napon stimuliše, tako da izbace sve bakterije koje su zaglavljene u njima.

Zašto 7 minuta zapperisanja?

Zbog sigurnosti je odabran period izloženosti struji koji je neophodan da se unište svi paraziti, bakterije, virusi i gljivice u telu. Virusi i bakterije nestaju za 3 minute; pantljičare, metilji i obli crvi za 5 minuta; grinje za 7 minuta. Ne treba prekoračiti ovo vreme, mada nisu primećeni nikakvi loši efekti pri bilo kojoj dužini tretmana.

Zašto tri tretmana po 7 minuta i pauze, između tretmana, od 20 minuta?

U prvih 7 minuta Zapper eliminiše sve parazite, viruse i bakterije. Nakon toga treba napraviti pauzu od 20 minuta. Tokom tog vremena (u pauzi), bakterije i virusi se oslobađaju iz umirućih parazita i umesto njih počinju da napadaju Vas. Drugi tretman Zapper-om eliminiše osobođene viruse i bakterije, ali se ubrzo ponovo pojavljuje nekoliko virusa, koji su inficirali neke od poslednjih bakterija. Ako propustite tretman, mogli biste dobiti prehladu, gušobolju ili nešto drugo. I opet, virusi se oslobađaju sa umirućih bakterija. Treći tretman eliminiše i poslednje oslobođene viruse.

Zašto virusi unutar parazita nisu uginuli prilikom prvog tretmana?

Zato što elektricitet putuje po spoljašnosti predmeta (efekat „Faradejevog kaveza“). Telo patogenog organizma štitilo je njihovu unutrašnjost.

Postoje li nedostupna mesta u telu za Zapper?

Zapper ne ubija zaštićene organizme, kao što su oni koji bi mogli biti unutar vašeg želuca ili creva. Elektricitet putuje duž zida želuca ili creva, ne kroz njihov sadržaj. Struja iz Zapper-a ne zalazi duboko u očne jabučice ili testise ili crevni sadržaj. Ona ne zalazi u vaše žučne kamenove ili u žive ćelije u kojima latentno boravi virus herpesa ili u kojima gljivica kandida pruža svoje pipke. Ali, ako koristite Zapper tri puta dnevno tokom nedelju dana ili duže, u najvećem broju slučajeva možete eliminisati i te „stanovnike“.

Šta sa preživelim parazitima?

Unutrašnjost žučnih kamenčića može sadržati parazite koji su nedostupni tretmanu Zapper-om. Eliminišite taj izvor ponovne infekcije tako što ćete izbaciti te kamenčiće čišćenjem jetre. I ako na središte crevnog sadržaja često ne deluje električna struja, što ostavlja crevne bakterije kao što su šigela, ešerihija koli i paraziti u određenoj fazi razvoja, ponekad Zapper steriliše gotovo sve. To dovodi do znatnog stezanja stolice. Eliminišite preostale parazite i bakterije jednom dozom (2 kafene kašičice) ekstra jake tinkture ljuske oraha.

Šta sa „dobrim“ bakterijama, jesu li one uništene?

Ne postoji način da se razlikuju „dobre“ i „loše“ bakterije. Međutim, čak i dobre bakterije su loše ukoliko prođu kroz zid creva, pa zato Zapper pogađa uglavnom „loše“ bakterije. Dobra vest je da se normalna stolica obično uspostavlja za dan-dva. Očigledno, dobrim bakterijama koristi kad se unište loše. Domaći jogurt i kiselo mleko su posebno dobri da se ponovo uspostavi crevna flora.

Ima li nuspojava?

Dosta ljudi je prvi dan osetilo lagane trnce u različitim delovima tela za vreme zapperisanja. Obično je to u delu tela gde osećaju bol ili gde im je rečeno, od strane stručnog medicinskog osoblja, da imaju problem. Takođe, prvi dan možete primetiti da ste pospani i mrzovoljni,to je zbog velikog broja mrtvih parazita, bakterija i virusa u vašem krvotoku.

Morate se dobro naspavati , organizam će se pobrinuti sam za te ostatke dok budete spavali.
Sugestije za brzo uklanjanje ostataka parazita iz krvotoka: Pijte 10 do 16 čaša (od 2 dl) vode dnevno, između obroka. Možete uzeti neki mineralni preparat.

Poželjno je čišćenje creva jednom dnevno (korišćenjem gorke soli). Pokušajte da posle početne upotrebe Zappera smanjite svoj svakodnevni stres.

Da li to štetno deluje na Vas?

Ne! Ovi tretmani ne izazivaju bilo kakve promene u krvnom pritisku, mentalnoj budnosti ili telesnoj temperaturi. Oni nikad nisu proizveli bol, mada relativno brzo mogu prekinuti bol. Ne koristite Zapper ako ste trudni ili imate pejsmejker! Te okolnosti još nisu ispitane. Ne eksperimentišite! Zapper je isproban čak i na deci mlađoj od 8 meseci bez ikakvih primetnih posledica.

Zakažite pregled ili nas kontaktirajte za više informacija. Telefonsko zakazivanje: +381 (0)24 / 553-774