Dobrodošli na sajt poliklinike Badawi

Radno vreme : Radnim danima 07-19h, subotom 07-13h
  Kontakt : +381 (0)24 553-774 |

Internet prodavnica

Internet prodavnica Poliklinike Badawi

Poliklinika Badawi, sa 26 godina iskustva u pružanju medicinskih usluga, koja pod ‘jednim krovom’ obuhvata oficijelnu medicinu i holističku medicinu, svojim pacijentima, korisnicima usluga i svima ostalima koji su prepoznali značaj upotrebe prirodnih proizvoda i neprekidnog rada na unapređenju i očuvanju zdravlja, kao i važnost preventive, omogućila je online kupovinu preko Internet prodavnice.

Internet prodavnica je na sledećoj adresi: http://prodavnica.badawi-su.com

Specifičnosti Internet prodavnice Poliklinike Badawi

Internet prodavnica Poliklinike Badawi je specifična i jednistvena, jer je na jednom mestu okupila sve poslovne partnere, sa kojima je ostvarena dugoročna poslovna saradnja, čiji je kvalitet proizvoda i usluga proveren – sve proizvode i usluge koriste pacijenti i korisnici usluga Poliklinike Badawi. Tek kada se utvrdi kvalitet proizvoda i/ili usluga bilo kojeg partnera, tek tada se pojavljuje na Internet prodavnici.

Svi proizvodi i usluge su isključivo iz domena zdravog života, unapređenja zdravlja i prevencije, tako da je Internet prodavnica Poliklinike Badawi u stvari holistička Internet prodavnica.

Veliki asortiman proizvoda, koji se neprekidno povećava daje posebnu širinu, jer tako veliku ponudu u smislu kvaliteta i kvantiteta specifičnih holističkih proizvoda ne obuhvata ni jedan sistem u celom regionu. Veliki izbor partnera, kao i veliki izbor proizvoda i usluga od sistema čini veliki Internet tržni centar koji je namenski posvećen holistici.

Veoma značajna specifičnost je što svi kupci Internet prodavnice Poliklinike Badawi mogu zakazati dodatne konsultacije, tretmane i preglede sa lekarima i terapeutima iz holističke ordinacije, da bi se dobile sve neophodne informacije i da bi se dodatno radilo na unapređenju i očuvanju zdravlja, kao i na prevenciji. Šta i zašto kupiti? Pa na to pitanje ćete dobiti najbolje odgovore od kvalifikovanih lekara i terapeuta, ako za time imate potrebu.

Zajednica koju je okupila Poliklinika Badawi, kroz svoje Internet sisteme, dobija neprekidnu online edukaciju putem HealthLetter obaveštavanja, pisanih objava na sajtu i Facebook live emitovanja, tako da lako možete pratiti teme iz domena Vašeg interesovanja, kao i proširiti znanje sa novim informacijama.

Važne su nam Vaše povratne informacije i Vaša interesovanja – na Vaše upite i predložene teme brzo odgovaramo, tako da Vi kao posetioci, aktivno učestvujete u formiranju sadržaja koji plasiramo kroz edukativne kanale informisanja.

Glavne kategorije Internet prodavnice

Glavne kategorije se granaju u podkategorije, navigacija i kupovina je jednostavna, a prodavnica je dostupna na srpskom i na mađarskom jeziku. Na slikama ispod možete pregledati glavne kategorije i za sada uključene podkategorije.

Prednosti online kupovine

Online kupovina predstavlja važan segment u poslovanju – plasiranje proizvoda i/ili usluga putem online platformi nije više stvar izbora, nego realna tržišna potreba.

Sve više Internet korisnika vrši online kupovinu, zbog mnogih prednosti, od kojih navodimo sledeće:

  • kupovina je moguća bilo kada, sa bilo kojeg mesta, Internet prodavnica za razliku od klasične prodavnice nema radno vreme i dostupna je 24 časa dnevno, svim danima u godini
  • ušteda vremena prilikom kupovine i udobnost, kupovina je omuguće sa samo nekoliko klikova, nije potrebno nigde fizički putovati, a samu kupovinu radite sa Vašeg omiljenog mesta, iz Vaše fotelje ili gde god Vam se ukaže prilika
  • kupovina je moguća sa svih uređaja, kako sa desktop i lap-top računara, tako i sa smart telefona i tableta
  • niski su troškovi isporuke i svi proizvodi su dostupni na Vašoj lokaciji, kurirskih službi je mnogo i svaki partner koristi proverene usluge, koje svuda vrše isporuku robe
  • brzo i jednostavno plaćanje, poručenu robu plaćate pouzećem
  • sigurnost kod online kupovine, omogućene su reklamacije i svi uslovi koji važe i u klasičnim prodavnicama
  • uvek su dostupne najbolje ponude, akcije i popusti su uvek posebno naglašeni i jednostavni za pretraživanje
  • sve cene i stanja su uvek ažurirane, tako da lako možete planirati Vašu online kupovinu

Dodatne informacije o Internet prodavnici

Dodatne poslovne informacije

Kontaktirajte nas za više informacija na mail: prodavnica@badawi-su.com