Dobrodošli na sajt poliklinike Badawi

Radno vreme : Radnim danima 07-19h, subotom 07-13h
  Kontakt : +381 (0)24 553-774 |

Kako ja živim?

Pitate li sebe: „Kako zaista Ja živim?“

Svaki naš novi dan možda liči na prethodni. Oblikovan rutinskim događajima, koji su predvidivi. Mogu se svesti na buđenje, dnevne obaveze, odlazak na počinak. Ponekad se u taj dan nenajavljeno uvuče događaj koji nismo predvideli i obraduje nas ili rastuži. Zatim opet isto (buđenje, dnevne obaveze, odlazak na počinak).

Naravno, sve je to samo deo onih mentalno svesnih 5-10%  koje živimo. Ali živimo svaki svoj dan 100%.

Živimo sve procese koji se odvijaju u našem organizmu, sve gene koji žive kroz nas, živimo sve emocije koje nas preplavljuju u toku dana i sve ono što nam se dešava u spoljašnjem svetu. I živimo zajedno sa onih nekoliko mentalno svesnih postotaka.

Ali upravo tih nekoliko postotaka koje svesno živimo, govore nam kako zaista živimo, šta radimo sami sebi. Govore nam kako zaista živimo.

Kako misliš i govoriš, tako živiš.“

 Zašto je tako?

Da biste dobili konkretan odgovor, zapitajte sebe:

  • Šta je ono o čemu svakodnevno najviše razmišljam?
  • Šta u toku dana, svakodnevno, najviše govorim?

Da biste dobili odgovore na postavljena pitanja, potrebno je da budete potpuno iskreni prema sebi.

Ako niste iskreni prema sebi, osetićete snažnu emociju i konkretan odgovor je stigao. Jer u svemu što mislite, neizgovorite ili govorite, nalaze se emocije. Emocije i misli su jedno, iako ih često razdvajamo. Sigurno to već znate, ali Vas podsećam.

Šta kažu čakre?

Kada ste iskreni prema sebi (peta čakra), u telu osećate lakoću (treća čakra).

Iz Vašeg stomaka pršte leptirići i imate osećaj da ćete poleteti. Leptirići odlete (ne može ih ništa trajno zadržati), a u telu lakoća ostaje i postaje stabilno stanje.

Na taj način dolazi do balansa u trećoj i petoj čakri, koje su povezane i kruže kao par preko četvrte čakre.

Kada je treća čakra u balansu i kruži sa balansiranom petom čakrom, tada radi u svom ritmu, kako joj je prirodom dato i govori:

  • Mogu sve da „svarim“,
  • Imam unutrašnju moć,
  • Moje unutrašnje Sunce sija neprestano i povezuje me sa Suncem Univerzuma,
  • Širim toplotu oko sebe,
  • Imam snažnu volju,
  • Prihvatam hrabro svoju tugu, nezadovoljstvo i sve emocije koje me podsećaju da nešto menjam u sebi i
  • Pun/a sam snage i života.

Šta Vam još može reći treća čakra, kada je u balansu sa petom čakrom? Kako ćete efikasno i neprestano biti u kontaktu sa sobom? Sve to možete saznati kada se usmereno odlučite na lični razvoj, a to Vam omogućuju Holistic Life Coaching i energetske vežbe.

Holistic Life Coaching je proces vrhunske komunikacije sa uspešnom akcijom. U coachingu se, kroz razgovor, stvara odnos od poverenja. U tom razgovoru i klijent i coach slušaju klijenta; na način da coach klijenta, svojim pitanjima i podrškom, vodi do cilja. U tom procesu coach uključuje i tehnike (akcije) koje će klijentu pomoći da što brže i efikasnije dođe do cilja.

U energetskim vežbama, kojima se balansiranju emocije, postoji velik broj vežbi koje telu izuzetno prijaju i tenika koje će pomoći da otklonite blokade, da se usmerite ka sebi i da postignete svoj cilj, dovodeći sebe u mirno, stabilno stanje.

Pozovite nas na (024)553-774 ili na (024)567-495, a možete nas kontaktirati i preko online forme.

Za Vas s ljubavlju pripremila Jasna Evetović, Holistic Life Coach, holistička ordinacija poliklinike “Badawi”.

Leave a Reply