Dobrodošli na sajt poliklinike Badawi

Radno vreme : Radnim danima 07-19h, subotom 07-13h
  Kontakt : +381 (0)24 553-774 |

Endokrinologija, interna medicina

Kako prvi put zakazati pregled?

Zakazivanje je u vašem interesu, jer tako štedite vaše dragoceno vreme i štedite sebe od stresa i nervoze.

Ako prvi put želite zakazati kod nekog interniste i već imate neku preporuku od lekara onda je lako, znate kod koga trebate zakazati.

Ako nemate preporuku i onda je lako, setrice i lekari u poliklinici Badawi stoje vam na usluzi samo postavite pitanje.

Zakazati možete telefonom, mejlom, lično i iskoristite priliku da pitate i za cene usluga ili ih pogledajte na našem cenovniku.

Kako se pripremiti za neke preglede

Ako zakazujete telefonom ili lično, pitajte – dobićete savet, ako zakazujete mejlom biće vam poslat savet. Priprema zavisi od toga kakva vrsta pregleda se planira.

Dali treba doneti neke nalaze?

Preporučuje se da sobom donesete sve ranije nalaze (kao izveštaj lekara, laboratorijske analize, rezultati rendgena, magnetne rezonance i ostalo šta imate  od medicinske dokumentacije).

Čime se bavi endokrinolog?

Endokrinolog se bavi bolestima i poremećajima koji zahvataju  sistem endokrinih žlezda. Među dve najpoznatije bolesti iz ove grupe su:  bolesti štitne žlezde i šećerna bolest.

Endokrinolog skoro uvek traži da se urade laboratorijske pretrage, vrlo često je potreban i ultrazvučni pregled i često to u jednom nizu možete uraditi. Npr ako dolazite kod endokrinologa zbog štitne žlezde možete prethodno uraditi laboratorijske pretrage  sa njima doći kod endokrinologa koji će uraditi i ultrazvučni pregled ako smatra da treba.

Naravno preporuke za lečenje, a zatim praćenje vašeg stanja i uspeha lečenja je nešto što je najviše angažuje specijalistu.

Zakažite pregled ili nas kontaktirajte za više informacija. Telefonsko zakazivanje: +381 (0)24 / 553-774