Dobrodošli na sajt poliklinike Badawi

Radno vreme : Radnim danima 07-19h, subotom 07-13h
  Kontakt : +381 (0)24 553-774 |

Gastroenterologija, interna medicina

Kako prvi put zakazati pregled?

Zakazivanje je u vašem interesu, jer tako štedite vaše dragoceno vreme i štedite sebe od stresa i nervoze.

Ako prvi put želite zakazati kod nekog interniste i već imate neku preporuku od lekara onda je lako, znate kod koga trebate zakazati.

Ako nemate preporuku i onda je lako, setrice i lekari u poliklinici Badawi stoje vam na usluzi samo postavite pitanje.

Zakazati možete telefonom, mejlom, lično i iskoristite priliku da pitate i za cene usluga ili ih pogledajte na našem cenovniku.

Kako se pripremiti za neke preglede

Ako zakazujete telefonom ili lično, pitajte – dobićete savet, ako zakazujete mejlom biće vam poslat savet. Priprema zavisi od toga kakva vrsta pregleda se planira.

Dali treba doneti neke nalaze?

Preporučuje se da sobom donesete sve ranije nalaze (kao izveštaj lekara, laboratorijske analize, rezultati rendgena, magnetne rezonance , i ostalo šta imate  od medicinske dokumentacije).

Čime se bavi gastroeneterolog (ili gastrohepatolog)?

On se bavi sistemom organa za varenje i pridodatim organima. U svom radu tražiće da se urade određene laboratorijske  analize, uradiće il zakazati ultrazvučni pregled, prema potrebi predložiće i uraditi gastroskopiju.

Ako je potrebno predložiće rendgen pregled  ili magnetnu rezonancu što lako i brzo možete zakazati preko sestrica u poliklinici Badawi.

U poliklinici Badawi možete zakazati i gastroskopiju.

To je dijagnostički postupak kojim specijalista optičkim instrumentom pregleda sluzokožu jednjaka, želuca i dvanaestopalačnog creva, uočava eventualne promene i prema potrebi radi biopsiju, tj. uzima male deliće tkiva za dalju dijagnostiku (helikobakter pilori, čir, karcinom i drugo). Postupak je bezbolan, no kod gadljivih pacjenata to može biti praćeno neprijatnošću koja je vrlo kratkotrajna .

Naravno sve to se radi da bi se odredillo što uspešnije lečenje. Gastroenetrolog će kroz kontrolne preglede pratiti vaš tok lečenja i ozdravljenja.

Zakažite pregled ili nas kontaktirajte za više informacija. Telefonsko zakazivanje: +381 (0)24 / 553-774