Dobrodošli na sajt poliklinike Badawi

Radno vreme : Radnim danima 07-19h, subotom 07-13h
  Kontakt : +381 (0)24 553-774 |

Knjige

Knjige Dr Katarine Badawi

Na nama je da je iskreno prihvatimo, pročitamo, ono što nam se sviđa zapamtimo i u životu primenimo.

“Vaše moći Vaš izbor”

vase-moci-vas-izborKnjiga Vaše moći, Vaš izbor namenjena je svakom ko želi svoj život poboljšati i obogatiti. Sadržaj koji se nudi nije ograničen ni starošću čitaoca, ni vremenom, ni prostorom u kome živi. Jednostavno: svako ko želi prići životu “sa neke druge strane” – može u ovoj knjizi naći ideju kako to učiniti. Iskreno je preporučujem jer verujem da će svaki čitaoc posle pročitane knjige dobiti želju da i sam nešto učini kako bi svoj život uzdigao na jedan viši nivo.

 

“Nadahnuća”

nadahnucaDružeći se svakodnevno sa knjigom, pored učenja koje joj je neopodno za uspešne studije medicine, naša Katarina pomno i uporno sakuplja i beleži mudre izreke umnih ljudi, naučnika, književnika i filozofa. Rezultat takvog rada je i ova knjiga. Pored tuđih mudrih izreka, Katarina nam nudi i obilje svojih misli i saveta. Namerno sam rekao ”naša” jer nam se ona prosto ”nudi” i ”dalje” da je čitamo. Ovo je već druga knjiga za kratko vreme koju nam ona poklanja. Iako je veoma mlada njeni saveti mogu korisno poslužiti svim uzrastima, mlađim i starijim podjednako.

Knjige se kupuju u Poliklinici Badawi, svakog radnog dana od 07:00 do 19:00 časova ili ih poručite preko maila poliklinika@badawi-su.com.