Dobrodošli na sajt poliklinike Badawi

Radno vreme : Radnim danima 07-19h, subotom 07-13h
  Kontakt : +381 (0)24 553-774 |

Laboratorija MEDLAB – 13 godina posluje i brine o zdravlju svojih sugrađana u Subotici

Zdravstvena ustanova Medlab

Preciznost u izradi laboratorijskih analiza, ažurnost u realizaciji posla, poverenje i posvećenost pacijentu su osnovne vrednosti Laboratorije Medlab koja je osnovana 1994. godine i već 13 godina posluje i brine o zdravlju svojih sugrađana u Subotici. Upravo ove vrednosti su doprinele da se tokom godina Laboratorija permanentno razvija i raste, tako da danas ima 14 laboraorija koje posluju u devet gradova i opština na teritoriji Vojvodine.

Zavod za Laboratorijsku dijagnostiku Medlab poseduje najsavremeniju opremu i tehnologiju, a kvalitet svog rada dokazuje brojnim stručnim sertifikatima izdatim od strane najuglednijih evropskih kuća. U laboratoriji, gde će vas uvek dočekati ljubazno i predusretljivo osoblje, moguće je uraditi sve analize u oblasti biohemije, mikrobiologije i patohistologije.

Medlab zapošljava 68 radnika i oni su zapravo njegova najveća vrednost. Opšte je poznato da je za svaki uspeh potreban kvalitetan i visoko motivisan tim, a da ga Laboratorija ima ukazuje i činjenica da 85% radnika ima staž u Medlaba duži od 5 godina.

25 godina postojanja i rada

Ove godine Zdravstvena ustanova Medlab obeležava 25 godina postojanja i rada. Tokom svih godina rada, Medlab je izgrađivao dobre odnose sa svojim pacijentima i poslovnim partnerima: ordinacijama, poliklinikama i privatnim bolnicama, tako da se danas može pohvaliti velikim brojem lojalnih korisnika laboratorijskih usluga i ustanova sa kojima sarađuje i preko 15 godina.

Brigu o zdravlju svojih sugrađana u mestima gde posluje, Medlab pokazuje i realizacijom velikog broja humanitarnih akcija i pomoći ljudima kojima je ona najpotrebnija. Tradicionalne su akcije namenjene penzionerima sa najnižim primanjima, beskućnicima i deci bez roditeljskog staranja. Svoj Jubilej 25 godina rada Medlab, će tokom 2019.godine obeležiti realizacijom, nove humanitarne akcije MEDLAB-SIGURNA KUĆA, usmerene na korisnike sigurnih ženskih kuća na teritoriji Vojvodine – žena koje su pretrpele nasilje u porodici i njihove dece, kroz izradu više, za njih neophodnih i značajnih, laboratorijskih analiza.

Prateći tradicionalnu rečenicu da je bolje sprečiti nego lečiti, stručnjaci Medlaba su svakodnevno posvećeni edukaciji pacijenata u delu preventivnih analiza i pregleda uz istovremeno ukazivanje na značaj pridržavanja zdravih stilova života za lep i produktivan život. Veliki broj edukativnih tekstova u oblasti zdravstva može se pronaći i na fejsbuk stranici Laboratorije Medlab, koju svakako treba pratiti.

Zdravstvena ustanova Medlab na IV Sajmu zdravlja i holističke medicine

Na predstojećem IV Sajmu zdravlja i holističke medicine u Subotici 13. aprila, posetioci će imati priliku da čuju predavanje i savete dr sci.med. Milana Ubavića, osnivača i direktora Zdravstvene ustanove Medlab, besplatno urade analize šećera u krvi, kao i da dobiju vaučere sa 20% popusta na određene laboratorijske analize.

Zdravstvena ustanova Medlab