Dobrodošli na sajt poliklinike Badawi

Radno vreme : Radnim danima 07-19h, subotom 07-13h
  Kontakt : +381 (0)24 553-774 |

Izrada sajtova

Izrada sajtova

Partnerima Poliklinike Badawi je na raspolaganju usluga izrade web sajta, tako da Vas isti dodatno predstavi na Internet globalnoj mreži. Za svaku kompaniju, bez obzira na broj zaposlenih, izrada web sajta je veoma važna investicija, jer Vas sajt odražava kao profesionalca i otvara nove potencijale.

Poliklinika Badawi ima veliko iskustvo u projektovanju Internet informacionih sistema u oblasti zdravstva, odnosno unutar health/healthcare industrije.

Važno je da se na Internetu predstavite u pravom svetlu

Vaš web sajt u svakom smislu treba da odiše profesionalizmom, a to se postiže upotrebom svim novih tehnoloških rešenja i preporuka, koje za Vas implementira IT služba poliklinike, koja je specijalizovana za entitete koji se bave oficijelnom medicinom, holističkom medicinom i svim srodnim temama koje pokrivaju zdravstvenu tematiku, očuvanje zdravlja, prevenciju, edukaciju, izdavaštvo, wellness centre, medicinski turizam, medicinske aparate, proizvođače prirodinih proizvoda i sve slične i povezane delatnosti.

Ako posetilac Vašeg sajta ugleda sistem kojeg je pregazilo vreme, koji izgleda kao da je nedovršen ili izgleda kao da ste ga pravili sami, posetilac će u velikom broju slučajeva potražiti sajt koji izgleda profesionalno i potražiće kompaniju koja je razumela važnost investicije u izradu web sajta. Važno je razumeti da će se svi poslovni potencijali vezani za web sajt otvoriti samo u slučaju da profesionalci rade izradu pomenutog. Imati dobar, moderan i funkcionalan sajt znači biti spreman za osvajanje novih tržišnih segmenata.

Preko web sajta se predstavljate globalnoj publici i omogućujete mehanizme da svi saznaju sve relevantne informacije vezane za Vaše poslovanje. Nije dovoljno imati neki od poslovnih naloga na društvenim mrežama, čak i ukoliko sve aktivnosti izvodite profesionalno – na društvenim mrežama smo samo ‘podstanari’ i zbog toga je važno imati svoj sajt, jer postojanje web sajta kompanije daje kredibilitet istoj.

U današnje vreme, ako kompanija nije prisutna na Internetu, postavlja se sledeće pitanje – da li kompanija uopšte postoji i u kojoj meri joj se može verovati?

Ako se kompanija predstavlja sa zastarelim web sajtom ili sa web sajtom koji nije profesionalan, postavlja se sledeće pitanje – kako kompanija posluje i u kojoj meri je uspešna ako nije investirala u profesionalni web sajt?

Vaš web sajt je Vaš vredan predstavnik – obucite ga lepo i naučite ga šta treba da radi. Vaš web sajt je izuzetno važna komponenta poslovanja, pa se prema njemu i odnosite tako.

Unapredite Internet poslovanje, postavite efikasan sajt

Za sve detalje u vezi izrade sajtova (oficijelna medicina, holistička medicina i sve srodne teme koje pokrivaju zdravstvenu tematiku, očuvanje zdravlja, prevenciju, edukaciju, izdavaštvo, wellness centre, medicinski turizam, medicinske aparate, proizvođače prirodinih proizvoda i sve slične i povezane delatnosti), kontaktirajte nas putem maila, pa ćete dobiti detaljnu ponudu, na osnovu Vaših zahteva.

Kontaktirajte nas za više informacija na mail: sajtovi@badawi-su.com.