Dobrodošli na sajt poliklinike Badawi

Radno vreme : Radnim danima 07-19h, subotom 07-13h
  Kontakt : +381 (0)24 553-774 |

O nama

Poliklinika Badawi

Poliklinika Badawi je osnovana u maju 1991. kao prva privatna ambulanta u Vojvodini pod nazivom “Ambulanta opšte prakse i akupunkture”. U početku su u njoj radili Dr Marija Krmpotić Badawi i Dr Mohamed Badawi.

Postepeno je razvoj išao u pravcu uključivanja i drugih lekara specijalista, uvođenja novih aparata, uvođenja novih usluga i terapijskih mogućnosti  i prostornog proširenja.

Nakon završenih studija tim kompletiraju: sin Jaser, doktor stomatologije od 2004. godine i ćerka Katarina specijalista kineske medicine od  2008. godine.

Dr Mohamed Badawi

Dr Mohamed Badawi, kao lekar opšte prakse radi od 1978., a od 1984. započinje svoju  pedijatrijsku karijeru. Radio je u zemlji i inostranstvu gde je 15 godina bio među najpoznatijim lekarima u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Sa svojim malim pacijentima je na drugarskoj osnovi pa ga deca vole i dolaze čak i kad nisu bolesna. Dr Mohamed Badawi je poznat i po tome što primenjuje i prirodne metode kod lečenja dece i ispisuje razne čajeve, biljne i druge prirodnne  lekove , preporučuje Bahove cvetne kapi, homeopatiju i tome slično.

Dr Marija Badawi

Dr Marija Badawi je lekar opšte prakse od 1978. godine, specijalista akupunkture preko 25 godina i vodeći lekar u oblasti kvantne medicine. U traganju za rešenjima raznih bolesti, ona se stalno usavršava i nalazi najbolje prirodne terapije za svoje pacijente. Dr Marija Badawi  je pored medicinske profesije i direktor poliklinike Badawi.

Dr Jaser Badawi

Dr Jaser Badawi je lekar stomatolog, stručnjak u estetskoj stomatologiji. Posle mnogih kongresa i seminara u inostranstvu, upotrebljava vrhunske materijale i tehnologiju, kako bi poseta stomatologu bila bezbolna, kratka i prijatna.

Dr Katarina Badawi

Dr Katarina Badawi je lekar opšte prakse, specijalista kineske medicine i vodeći lekar holističke medicine. Ona vodi Holističi Centar Poliklinike Badawi i radi na otklanjanju energetskih, psihičkih i fizičkih tegoba. Njena posebna oblast rada je Budwig protokol.

Kombinacija oficijelne i holističke medicine

Poliklinika Badawi pruža svojim korisnicima usluga unikatnu kombinaciju oficijelne i holističke medicine. Stručni tim se kontinuirano edukuje a u radu se pažljivo prate želje i zahtevi korisnika usluga, što i odredjuje dalji pravac i brzinu razvoja.

Svojom stručnošću, posvećenošću poslu i ljubavlju prema ljudima, stručni tim pruža svoje usluge na srpskom, mađarskom, arapskom i engleskom jeziku.