Dobrodošli na sajt poliklinike Badawi

Radno vreme : Radnim danima 07-19h, subotom 07-13h
  Kontakt : +381 (0)24 553-774 |

Otkrijte Soul – prvi suplement svoje vrste

Prvi suplement svoje vrste

“Soul” je ukusna mešavina bazirana na semenima antioksidantnog delovanja, usporava starenje i deluje protivupalno.
Stvaranjem “Soul”-a napravljena je nova kategorija zdravlja: ishrana bazirana na semenkama. “Soul” kao i svi ostali naši dodaci ishrani bazirani na semenkama su snažni i celokupni izvori hranljivih materija.

“Soul” sadrži sinergijsku mešavinu semena crnog kima, crne maline i šardone grožđa, uz dodatak D-riboze.

Sastojci “Soul”-a nisu genetski modifikovani i ne sadrže pesticide i druge štetne dodatke. Semena su hladno presovana i time su sačuvani svi vitamini , minerali, nezasićene masne kiseline, enzimi.. Preparat je čist i potpuno prirodan. Baš kao što je priroda predvidela.

Formula “Soul-a”

Formula “Soul”-a takođe pruža usklađenu mešavinu omega 3 i omega 6 masnih kiselina i D-riboze.

To je prvi proizvod sa sertifikatom ORAC 5.0 čiji kvalitet i efikasnost je potvrdila nezavisna bioanalitička laboratorija “Brunswick”. Kao antioksidans koji deluje na svih 5 vrsta slobodnih radikala “Soul” sprečava oštećenje ćelija.

Mogu ga koristiti svi. Već bebe od godinu dana pa nadalje, deca, odrasli, zdravi koji žele ostanu zdravi, bolesni koji žele da im bude bolje, sportisti koji žele bolje rezultate i dužu karijeru – Soul deluje!

Postani više, rasti i razvijaj se!

Bez obzira ko ste, mi možemo da pomognemo

Želja za boljim životom svojstvena je svima. Narušena motivacija, bezizlazni poslovi ili protok vremena mogu da zamagle jasnu viziju koju ste nekad imali o svojoj budućnosti.

Vreme je za promenu. Naši proizvodi, preduzetnički sistem i stručne vođe već godinama usmeravaju prema budućnosti one koji su doneli odluku da žele tu promenu.

Kada se uverite u dejstvo “Soul-a”, poželećete da to svoje iskustvo podelite sa drugima. I to je poslovna ponuda koju mi nudimo, jer smatramo da svako želi da pomogne sebi i svojim bližnjima. Zdravlje je sve, bez zdravlja sve je ništa. Ako ne ovo, onda šta? Ako ne sada, onda kada?

Naša misija je neprestano napredovanje. Pronašli smo načine da činimo dobro kroz svoje proizvode, posao i humanitarni rad. U svetu postoji veliki broj problema, a mi želimo da pomognemo da se ti problemi reše. Evo nekih stvari koje smo promenili.

Seeds for Change

“Seeds for Change” je neprofitna fondacija koju smo osnovali. Nastala je iz naše želje da svet učinimo boljim mestom. Selima širom sveta omogućavamo pitku vodu iz bunara. Takođe im dajemo semenke i alat kako bi mogli sami da gaje hranu. Verujemo u održivost za zemlju i samodovoljnost za sve ljude. To je naš način sponzorisanja onih koji traže bolji život za sebe i generacije koje dolaze.

Drveće za budućnost

“Rain International”, zajedno sa “Seeds For Change”, udružio se sa “Trees for the Future” da bi nastavili podsticati dobrotu radi boljeg sutra. Kao što njeno ime govori, “Trees for the Future” je neprofitna organizacija koja menja svet sadeći jedno po jedno stablo. To je fondacija usredsređena na pomaganje svetu i njegovim stanovnicima. Već su zasadili stabla u 19 zemalja i u hiljadama zajednica.

 

Pridružite nam se u stvaranju nečega što je veće od nas samih.

Više informacija možete dobiti na predstavljanjima “Soul-a” i poslovne mogućnosti kompanije “Rain” u subotu 22.04.2017. godine i u nedelju 23.04.2017. godine na “II Sajmu zdravlja i alternativne medicine Poliklinike Badawi” u Subotici.

Termini na II Sajmu zdravlja u Subotici

SUBOTA, 22.04.2017.
Od 16:00 – 17:30 – Predavanje o Soul-u i predstavljanje poslovne mogućnosti i izvlačenje tombole

NEDELJA, 23.04.2017.
Od 11:00 – 12:00; 0d 14:00 – 15:00 časova; od 16:00 – 17:00 časova – Predavanje o proizvodu i poslovne mogucnosti + Darkfield mikroskopija

 

Informacije

“Soul” će biti dostupan na “II Sajmu zdravlja i alternativne medicine Poliklinike Badawi” u Subotici, 22. i 23. aprila 2017. godine, kao zlatni sponzor ispred kompanije Rain je gospođa Željka PetrovićRain Founder Member Club.

Aktivnosti na II Sajmu zdravlja u Subotici

U sklopu “II Sajma zdravlja i alternativne medicine Poliklinike Badawi” bićemo dostupni kako na štandu sa kratkim informacijama i prodajom, tako i na predavanjima u toku oba dana.

Sva predavanja su besplatna, jedino je potrebno da se upišete na listu kod naših partnera na štandu radi koordinacije slobodnih mesta. Da bi omogućili prisustvo velikom broju zainteresiranih ljudi, organizovana su predavanja u različitim vremenskim periodima. Svako predavanje traje sat vremena i biće podeljeno u dva dela.  Svi prisutni, na svim predavanjima, dobiće po jednu probnu kesicu SOUL-a koju mogu odmah isprobati da bi se upoznli sa ukusom. Uključili smo i nagradno izvlačenje većih probnih paketića kroz tombolu. Izvlačenje sretnih dobitnika biće na kraju drugog dela našeg predavanja.

Šta Vas očekuje na predavanjima?

Predstavićemo Vam jedan moćan proizvod  na koji je prislonjena fantastična poslovna prilika. Jedan proizvod čiji nutritivni sastav ima neverovatno pozitivnu moć delovanja na Vaš život i Vaše zdravlje. U toku predavanja, ubeđena sam da će te dobiti odgovore na mnoga pitanja u vezi proizvoda kao što su naprimer: Šta je Soul? Zašto seme? Od čega je sastavljen i napravljen? Ima li sertifikaciju? Kako ga probati? Kako naručiti? Koliko košta?

Ako budete imali još neka pitanja koje nismo dotakli u predavanju, možete na pauzi sa nama o tome razgovarati. Omogućili smo i Vama da podelite jedno praktično iskustvo delovanja našeg SOUL-a u samo dvadesetak minuta, koje može da se vidi na aparatu Darkfield mikroskopije. Dakle, slika žive kapi krvi jednog dobrovoljca pre i posle uzimanja SOUL-a.

U drugom delu saznaćete:  Kako Rain International, njegov proizvod, način nagrađivanja i šta mi kao distributeri,  možemo da učinimo za Vas. Bez obzira ko ste, možemo da pomognemo.  Za sad toliko – jedan veliki drugarski pozdrav –  ”BECOME MORE”  “POSTANI VIŠE”.

Vaša Željka Petrović

Za sve informacije, kao i za poručivanje “Soul-a” na raspolaganju su Vam sledeći kontakti:

Telefon, Viber, WhatsApp:  +43 681 844 544 97 ili +381 62 461802

Skype Name: miladin.petrovic6

Instagram: https://www.instagram.com/zeljkapetrovic1/

Mail: zp.rainfounder@gmail.com

FB: https://www.facebook.com/novaprilika/

Vk: https://vk.com/zeljka

My site: http://www.myrainlife.com/teamwien

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *