Dobrodošli na sajt poliklinike Badawi

Radno vreme : Radnim danima 07-19h, subotom 07-13h
  Kontakt : +381 (0)24 553-774 |

Predavanje: “Hrono ishrana dr Ane Gifing” – II Sajam zdravlja #badawi #subotica

II Sajam zdravlja i alternativne medicine Poliklinike Badawi

Poliklinika Badawi organizuje “II Sajam zdravlja i alternativne medicine Poliklinike Badawi”, koji će se održati u dane subota i nedelja, 22.04.2017. godine i 23.04.2017. godine u Hotelu „Galleria“ u Subotici.

Prema terminskom planu Organizatora manifestacija počinje sa radom na dan subota, 22.04.2017.godine u 09:30 časova prijemom gostiju i učesnika, te otvaranjem Sajma u 10:00 časova, a završava sa radom na dan nedelja, 23.04.2017. godine u 18:00 časova – svečanim zatvaranjem Sajma.

Predavanje: “Hrono ishrana dr Ane Gifing”

Predavanje na temu hrono ishrane, koje drži All Star predavač Sajma dr Ana Gifing je u subotu, 22.04.2017. godine, u terminu od 12:00 do 16:00 časova u hotelskoj sali “Rim”.

U vremenu od 17:00 do 18:00 časova predviđen je VIP-ručak u restoranu Hotela „Galleria“, gde će VIP posetioci imati priliku da popričaju sa gospođom dr Anom Gifing i da se međusobno upoznaju.

Teme predavanja:

  • Istorija nutricije
  •  O hrono ishrani dr Gifing
  •  Mala škola fiziologije
  •  Istine i zablude u medicini

Cena i kupovina karata

Opšta karta (22. april 2017. godine, od 12:00 do 16:00): 4000.00 RSD
VIP karta (22. april 2017. godine, od 12:00 do 16:00, VIP ručak sa dr Anom Gifing, restoran Panorama, od 17:00 časova): 7000.00 RSD
Hotel “Galleria”, Sala: Rim, 5 sprat, Matije Korvina 17, 24000 Subotica

KUPITE KARTU ONLINE – PLAĆANJE UPLATNICOM ILI FAKTUROM

Svi zainteresovani posetioci Sajma, koji žele da prisustvuju jedinstvenom i poučnom predavanju dr Ane Gifing na temu hrono ishrane, mogu uraditi ranu rezervaciju karata (opšte karte i VIP karte), pozivanjem telefonskog broja 024 553 774.

O predavaču, dr Ana Gifing, osnivač Centra i programa ishrane

Nakon diplomiranja na Medicinskom Fakultetu u Beogradu, 1984. godine, radila je na Univerzitetskoj Dečijoj Klinici i Institutu za Majku i Dete u Beogradu. Specijalizirala je na Vojno Medicinskoj Akademiji anesteziologiju sa reanimatologijom, a potom nastavila profesionalni rad u Kliničkom Centru Srbije.

2003. godine se opredeljuje za preventivnu medicinu i 2006. godine polaže evropski ispit iz Anti Aging Medicine (anti ejdžing medicine) u Beču, njen mentor je bio profesor dr Alfred Wolf iz Stutgarta, podpredsednik udruženja za menopauzu Nemačke.

Unuka je doktora Branka Manojlovića koji je medicinski fakultet i specijalizaciju iz preventivne medicine završio u Gracu u Austirji, a još pre drugog svetskog rata u Novom Sadu je pokrenuo prvu kliniku preventivne medicine. Dr Branko Manojlović je i jedan od osnivača Crvenog Krsta Vojvodine.

2003. godine, dr Ana Gifing pokreće privatnu preventivnu praksu u Beogradu.

Autor je jedinstvenog programa Hrono Ishrana dr Gifing, koji je postao popularan i van granica Srbije za veoma kratko vreme, tako da trenutno postoji 9 centara u Evropi i Americi koji su licencirani da primenjuju ovaj program (uz jedinstvenu dijagnostiku na američkim i nemačkim dijagnostičkim aparatima i individualnu suplementaciju).
Dr Ana Gifing je autor izuzetno popularnih knjiga Alhemija mladosti, Hrono Kuvar, kao i brojnih stručnih radova u oblasti preventivne medicine.

Profesionalno se kontinuirano usavršava kod najvećih svetskih stručnjaka u oblasti fiziologije, biohemije, endokrinologije i dijetetike (kod veoma poznatih profesora, kao što su Pamela Warthian Smith, Jacob Teitelbaum, Patrick Holford, Alfred Wolf, Markus Metka, T. Walkensteiner i mnogih drugih).

Četiri puta godišnje radi na Klinici za preventivnu medicinu u američkoj državi Wiskonsin, a kao gostujući profesor, veoma često drži predavanja u Evropi i Americi. Od jula 2013. radi kao konsultant i na privatnoj klinici u američkoj državi Oregon.

O programu ishrane dr Ane Gifing

Program ishrane dr Gifing je rezultat višegodišnjeg iskustva u praksi i školovanja u najpoznatijim svetskim zdravstvenim centrima kao i saradnje sa čuvenim stručnjacima iz domena antiejdžing mediine. Prvi je takve vrste registrovan upravo u Srbiji.

Ishrana zasnovana po principima dr Ane Gifing daje brze rezultate i omogućava trajnost postignutih efekata. Jedinstven je po tome što pomaže svakom pojedincu da istovremeno ostvari idealnu težinu i ojača imuni sistem. Bazira se na pravilnom unosu hrane u vreme kada se ona može na najbolji način iskoristiti u cilju stvaranja energije, a ne masnih depoa. Već za 10 do 30 dana programa, povišene vrednosti holesterola, triglicerida i šećera se dovode u normalu.

Program je namenjen svim starosnim kategorijama oba pola, bez obzira na zdravstveno stanje, s ciljem regulisanja telesne mase do njene optimalne vrednosti i normalizovanja biohemijskih parametara organizma. Bez puno muke za kratko vreme možete da naučite principe Hrono ishrane i pravilno kombinovanje različitih namirnica koje možete primeniti i unutar svoje porodice. Program ne podrazumeva brojanje kalorija, merenje namirnica i ograničavanje unosa hrane.

U okviru dijagnostičkog centra koji primenjuje Program ishrane dr Gifing obavljaju se neophodne analize u cilju utvrđivanja postojećeg zdravstvenog stanja. Sastav tela se meri na najsavremenijim In Body aparatima. Primenjuje se indirektna kalorimetrija kako bi se precizno ispitalo koju vrstu hrane organizam svakog pojedinca troši kao “pogonsko gorivo”.

Pre primene programa ishrane dr Gifing izuzetno je važan deo pregleda test intolerancije na hranu. Određuje se metodom merenja biofizičkih impulsa tela koja izuzetno precizno iscrtava mapu zdrave ishrane za svakog čoveka ponaosob. Tim lekara preporučuje određene kombinacije antioksidanasa, minerala i aminokiselina, isključivo prema rezultatima ciljanih dijagnostičkih procedura.

Od osnivanja Centra dr Gifing pa sve do danas poverenje našem stručnom timu ukazalo je više od 90.000 pacijenata.

KUPITE KARTU ONLINE – PLAĆANJE UPLATNICOM ILI FAKTUROM

Hvala na ukazanom poverenju,
Poliklinika Badawi

Leave a Reply