Dobrodošli na sajt poliklinike Badawi

Radno vreme : Radnim danima 07-19h, subotom 07-13h
  Kontakt : +381 (0)24 553-774 |

Rad na daljinu

Rad na daljinu

Novo  u Holističkoj ordinaciji Poliklinike Badawi

Seanse sa terapeutima iz komfora Vašeg doma

S obzirom na veliku zainteresovanost naših klijenata izvan Subotice, i onih koji bi radije radili sa nama iz komfora svog doma, osmislili smo program rada na daljinu.

Rad na daljinu uključuje seanse putem Skype-a, Hangout-a ili drugih servisa, koji odgovaraju klijentu.

Seanse koje možete odabrati su:

1. Dr Katarina Badawi

Konsultacije: imate mogućnost da se konsultujete sa dr Katarinom Badawi – lekar opšte i kineske medicine, Reiki master, EFT praktičar, Budwig praktičar, autor knjiga psihologije i lekovite ishrane, načelnikom Holističke ordinacije. Na konsultaciji možete dobiti savete o Vama odgovarajućoj terapiji, ishrani i suplementima, kao i o tome koja vrsta lečenja je Vama adekvatna.

Vreme trajanja: 30 minuta.

EFT – Tehnika emocionalne slobode: Tehnika Emocionalne Slobode je kombinacija akupunkture I psihologije, gde tapkanjem na akupunkturne tačke vezane za emocije, mi smanjujemo intenzitet negativnih emocija. Ovo je tehnika koja se vrlo lako izvodi na daljinu. Klijent sluša i prati terapeuta, i tapka po svojim aktupunkturnim tačkama vrhovima prstiju.

Vreme trajanja seanse: 60 minuta;

Edukacija Budwig protokola: Budwig protokol je osmislila dr Johana Budwig, kao pomoć u lečenju raka i drugih hroničnih bolesti. Edukacijom se stiče potrebno znanje radi brige o sebi ili bolesniku u kućnim uslovima.

Vreme trajanja seanse: 90 minuta.

Kontakt: katarinabadawi@gmail.com ili +381 (0) 63/720-30-89

2. Jasna Evetović, Holistic life coach i OLI life coach u edukaciji (master)

Life coaching, pomaže da na pravi način (svoj način) postavite bilo koji cilj i da ga ostvarite, da ka ostvarenju ciljeva idete tempom koji je najbolji za Vas, da ne odustanete od svog cilja, da sa problema pređete na rešenje neprijatne situacije, da otkrijete u sebi šta je za Vas najbolje (jer Vi to najbolje znate), da budete motivisani i fokusirani šta god da radite i da postanete aktivan član u svom životu.

Vreme trajanja seanse: 60 minuta.

Life coaching i oživljavanje svesti, pomaže da promenite svoje navike, da razumete zašto se osećate nezadovoljno, da se oslobodite osećanja krivice, pojačate samopouzdanje, da postanete bliski sebi i bolje emotivno funkcionišete u svakodnevnom životu. Kroz brojne tehnike i meditacije pomoći ćete sebi da izađete iz zone konfora na bezbolan način i oblikujete svoj život na način kakav želite da živite.

Vreme trajanja seanse: 90 minuta.

Kontakt: jasna.evetovic@badawi-su.com ili +381 (0)64 49 59 697.

3. Vesna Bojanić, psiholog i psihoterapeut

Psihoterapija, poboljšava kvalitet života rešavanjem problema, savetovanjem i terapijskim uslugama, kao i uslugama profilisanja i psihodijagnostike za decu, odrasle i bračne parove. Za psihološku pomoć se u najvećoj meri obraćaju ljudi koji su zdravi, ali koji pate od izvesnih emocionalnih problema: strahovi, napadi panike, anksioznost, depresivnost, psihosomatske tegobe, osećanje usamljenosti, problemi u ljubavnom i seksualnom životu, trpljenje nekog od oblika nasilja (emocionalnog, fizičkog, seksualnog) i druge tegobe.

Vreme trajanja: 60 minuta

Kontakt: vesna.bojanic@badawi-su.com ili +381 (0)64 24 47 076.

4. Igor Pavluković, telesni-psihoterapeut

Telesna psihoterapija, je vrsta psihoterapije koja kombinuje rad sa telom i psihom, kako bi se klijentu pomoglo u smanjenju  psihološke i psihosomatske patnje, kao i u rešavanju  problema životnih kriza. Zadatak telesne psihoterapije je da pomogne čoveku da dođe do svojih suštinskih osećanja. Da nauči da ih artikuliše na verbalnom i telesnom nivou, umesto da potiskivanje tih osećanja rezultira nekom bolešću.

Vreme trajanja: 60 minuta.

Psihološko savetovanje, je razgovor o Vašem unutrašnjem stanju, osećanjima, onome što prolazite u svakodnevnom životu, onome što Vam predstavlja brigu ili problem i što želite da rešite. Uz podršku terapeuta  zajedničkim zalaganjem tragate i nalazite efikasnije načine da se suočite sa životnim izazovima i da ih nadvladate. Izgrađujete sposobnost da budete efikasniji u suočavanju sa životnim izazovima i situacijama na koje nailazite.

Vreme trajanja: 45 minuta.

Kontakt: igor.pavlukovic@badawi-su.com ili +381 (0)60 518 1990.

 

Za zakazivanje seanse, slobodno se obratite terapeutu sa kojim želite raditi. Stojimo Vam na raspolaganju za sva Vaša pitanja.

Vaš tim holističke ordinacije Poliklinike Badawi