Dobrodošli na sajt poliklinike Badawi

Radno vreme : Radnim danima 07-19h, subotom 07-13h
  Kontakt : +381 (0)24 553-774 |

Sajam zdravlja i holističke medicine

Sajam zdravlja i holističke medicine

Poliklinika Badawi, prva privatna poliklinika u Vojvodini, koja ima tradiciju uspešnog rada od skoro 30 godina, polovinom aprila meseca tradicionalno organizuje “Sajam zdravlja i holističke medicine Poliklinike Badawi”.

Cilj sajma

Cilj sajma je promovisanje prirodnog i holističkog pristupa lečenju i građenje svesti o prevenciji, kroz niz akcija, konsultacija, demonstracija i pregleda, koje besplatno izvode lekari i terapeuti Poliklinike Badawi za sve vreme trajanja sajma. Pored besplatnih pregleda i konsultacija za vreme sajma, osoblje Poliklinike Badawi deli veliki broj vaučera sa popustima za usluge poliklinike.

Pored medicinskog osoblja Poliklinike Badawi, na sajmu učestvuju i drugi izlagači – partneri, kojima je ideja holističkog i alternativnog pristupa zdravlju bliska, kao i animatori koji se brinu za kulturno-umetnički program i zabavni program za decu i za sve one koji se tako osećaju.

Otvoreni poziv za izlagače, Sajam zdravlja

Pozivamo Vas da nas kontaktirate kao samostalni proizvođač, preduzetnik, kompanija, institucija ili kao predavač, radi učešća na predstojećem Sajmu zdravlja, jer tako zajedno gradimo nove vrednosti prirodnog i zdravog načina života.

Verujemo da je godišnji kontinuitet održavanja sajma od interesa i za izlagače i za posetioce, jer na jednom mestu svi dobijaju dodatne vrednosti: građani edukaciju, informacije i mogućnost provere zdravlja kroz razne tretmane, kao i mogućnost kupovine Vaših proizvoda i informisanje o Vašim proizvodima/uslugama i aktivnostima.

Sponzori i izlagači na Sajmu imaju mogućnost da se predstave kroz marketing aktivnosti i da se međusobno okupe, rezmene informacije i povećaju poslovne potencijale, kao i da vrše direktnu prodaju posetiocima sajma. Na raspolaganju su Vam razni sponzorski paketi i paket za standardnog izlagača, pa shodno potrebama odaberite najbolji.

Ostalo

Otvoreni smo za sve Vaše predloge, kako da što bolje organizujemo naredne Sajmove zdravlja i holističke medicine i spremni smo da uvažimo sve Vaše zahteve i potrebe.

Sajt Sajma zdravlja

Zvanični sajt sajma: http://sajam.badawi-su.com/

Kontakt za organizaciju Sajma

Koordinator “Sajma zdravlja i holističke medicine Poliklinike Badawi”:
Nebojša Skenderović, E-Mail: nebojsa.skenderovic@badawi-su.com
Telefon: 064 / 63 – 25 – 230

Kontakt za organizaciju sajma na mađarskom jeziku

Gizela Balažević
E-Mail: poliklinika2@badawi-su.com
Mob: 064 / 25-75-851

 

Prijavite se kao izlagač na predstojećem sajmu, kontaktirajte za više informacija.