Dobrodošli na sajt poliklinike Badawi

Radno vreme : Radnim danima 07-19h, subotom 07-13h
  Kontakt : +381 (0)24 553-774 |

Savremen pristup u prevenciji i terapiji infekcija

Škola zdravlja Poliklinike Badawi i LV-Pharm

U organizaciji Poliklinike Badawi iz Subotice i kompanije LV-Pharm iz Beograda, povodom obeležavanja svetske nedelje antimikrobne rezistencije, u četvrtak 16. novembra održana su predavanja kontinuirane medicinske edukacije o savremenom pristupu u prevenciji i terapiji infekcija.

Helicobacter pylori i Candida albicans

Akcenat je bio na infekcijama izazvanim Helicobacterom pylori i Candidom albicans, a predavanja su održali Prof. dr Jasna Jović sa Vojnomedicinske akademije i Doc. dr Janko Samardžić sa Medicinkog fakulteta u Beogradu.

Govorilo se o problemu oportunističkih infekcija i primeni najnovije antimikrobne terapije, ali i o tome šta biljke, korisne bakterije i prirodni preparati mogu učiniti za naš imunski sistem, i u tom smislu je predstavljena čitava paleta proizvoda kompanije LV-Pharm.

U prepunoj sali Otvorenog univerziteta u Subotici, zdravstveni radnici i posetioci su imali prilike da se bolje upoznaju sa kvalitetnim, proverenim i registrovanim preparatima, počev od Gastrolact-a koji se koristi kod problema sa digestivnim traktom i Kandifit-a koji se primenjuje u prevenciji i terapiji kandidjaze, do najnovijih japanskih preparata koji se koriste kod malignih oboljenja i kardiovaskularnih bolesti, kao što su Biobran i Nato kinaza.

 

Nakon predavanja, razvila se izuzetno korisna diskusija na kojoj su razmenjena stručna mišljenja, a svoja lična iskustva podelila je sa prisutnima prim. dr Nada Vasiljević.

Dogovorena je dugoročna saradnja Poliklinike Badawi iz Subotice i kompanije LV-Pharm iz Beogarda, a sve u cilju dostizanja najviših kvaliteta zdravstvene usluge i postizanja optimalnih rezultata lečenja.

Hvala na ukazanom poverenju,
Poliklinika Badawi.

Leave a Reply